Nu ar jag pa sydon!!


hej!

nu har jag bytt o. efter nyar, sa tog jag fargan over till sydon. skillnaden ifran den norra on ar stor. har ar det inte bara grona kullar overallt, utan faktisk en del skog ocksa! jag trivs redan battre har, eftersom jag verkligen har saknat skog! tyvarr ar det inga vilda skogar,bara langa langa rader med odlade trad, mend et ar skont i alla fall.

jag bor just nu hos en familj utanfor picton. det ar en valdigt kul och lite galen familj, med tre barn. nagonstans pa vagen blev de praktiga namnen rebecca, samantha och richard, beccy, sam och richie. och det ar ungefar sa man kan beskriva familjens barn. de ar 19, 21 och 22 ar. de roker, dricker och festar for det mesta. forutom pa dagarna da, for da kollar de pa TV, sitter vid datorn, eller ar ute och leker med fyrhjulingen. det later nog varre an vad det ar, for de ar helt ok allihopa. det ar bara det att det saknas en del framtidsplaner om man sager sa....

hur som helst har de ett enormt hus, med en fantastisk utsikt over viken, med turkost vatten. i huset finns det sju badrum, tva kok och en massa sovrum. de har tre kylskap och fyra diskmaskiner! formodligen har de sa manga kylskap for att all ol ska fa plats!

det ar riktigt soft har! vi har inte behovt jobba sarskillt mkt och har det ganska lyxigt. och har man inget att gora, sa kan man alltid klattra i berget bakom huset, eller kolla pa nan film i ett av deras vardagsrum.

jag har haft det valdigt skont har, men  om ett par dagar aker jag forhoppningsvis ner mot vastkusten for att mota upp med justine och hennes franska mates! jag lagger upp lite bilder ifran farjan, utsikten fran huset och ifran kvallen da vi spelade boll, samt ifran "sportdagen". en dag da vi tog baten ut till en halvo, dar det var en massa aktiviteter av olika slag.

vi ses!





RSS 2.0