kia ora igen!

julen har var bara bra! fast det var ju inte sa julit. nar det ar nastan 30 grader varmt och barnen spinger runt nakna och badar i poolen hela dagen, sa kanns det inte riiiiktigt som jul. det var mer midsommar-kannsla, forutom granen, talten pa tomten och skinkan da...

de firar den 25 har. barnen var uppe tidigt och vackte oss med vars en strumpa med lite godis i. forovrigt vaknar vi varje morgon av att, antingen nan av ungarna forsoker ha ihjal den andre, eller av nat fruktansvart barnprogram pa hogsta volym i telletubbis stil. men det ar ok, nar man ar vaken sa ar man verkigen vaken kan ja saga!

vi gick upp, barnen oppnade sina presenter, under ett radande kaos. julmusiken dundrar, joe (den minsta av barnen) gnallde att han inte tycker om sin julklapp och pappan i familjen gar runt och delar ut bubbel.

det var lite av en upplevelse att fira jul med en stor familj har pa nya zealand. och de ar alla jattetrevliga! kanns nastan lite sorgligt att lamna dem. men den 30 dec, sa aker jag till wellington, och sen over till den sodra on!

jag har massa bilder pa julfirandet, men ja orkar inte fixa med det just nu. men de kommer!

ha d bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0